Avís legal i política de privadesa

En compliment amb el deure informació recollit a l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que la URL www.masgelipals.cat (d’ara endavant el PORTAL) és un domini:

Propietat de: INVESTGRA BUSINESS, SLU.

CIF: B61730602.

Domicili: C/ Miquel Ricomà, 77, 08401 Granollers (BARCELONA)

Telèfon: 938468369

Correu electrònic: info@masgelipals.cat

Aquest avís legal regula les condicions d’ús del portal d’Internet esmentat.

Totes les marques, noms comercials o signes distintius de qualsevol classe que apareixen al PORTAL són propietat de INVESTGRA BUSINESS, SLU (d’ara endavant L’ENTITAT) o de tercers, sense que es pugui entendre que l’ús o accés al lloc i/o als serveis , atribuïu a l’usuari cap dret sobre les esmentades marques, noms comercials i/o signes distintius.

Així mateix, els continguts publicats a la web, el seu disseny gràfic, imatges, bases de dades i codi font són propietat intel·lectual de l’ENTITAT o de tercers, sense que es puguin entendre cedits a l’usuari, en virtut del que estableix aquest Avís Legal, cap dels drets d’explotació que existeixen o puguin existir sobre aquests continguts més enllà del que és estrictament necessari per al correcte ús del PORTAL i dels serveis que es presten a través d’aquest.

Us recordem que en cas que vostè sigui persona física que actuï amb fins aliens a les seves activitats comercials o empresarials, al seu ofici oa la seva professió, pot acudir a la plataforma de resolució de litigis en línia que pot trobar al següent enllaç: http ://ec.europa.eu/consumers/odr/

L’accés a aquest lloc web és responsabilitat exclusiva dels usuaris. El simple accés al PORTAL no suposa entaular cap relació de caràcter comercial entre l’ENTITAT i l’usuari.

En virtut del compliment de la normativa EMVCo, MasterCard, VISA i la Directiva Europea PSDII, durant l’operació de pagament electrònic comunicarà informació referida a la connexió emprada a la sessió al Banc emissor de la targeta per procedir a la validació de l’operació de pagament realitzada per lusuari.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

A www.masgelipals.cat treballem per oferir-vos, a través dels nostres productes, la millor experiència possible. En alguns casos cal demanar informació per aconseguir-ho. Ens importa la seva privadesa i creiem que hem de ser transparents al respecte.

Per això, de conformitat amb el REGLAMENT (UE) 2016/679, General de Protecció de Dades, DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL de 27 d’abril de 2016 (d’ara endavant, “RGPD”) relatiu a la protecció de les persones físiques a pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació d’aquestes dades, i amb la LLEI ORGÀNICA 3/2018, de 5 de desembre, DE PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS I GARANTIA DELS DRETS DIGITALS, ia efectes del que preveu la LLEI 34/2002, d’11 de juliol, DE SERVEIS DE LA SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ I DE COMERÇ ELECTRÒNIC (d’ara endavant, “LSSI”), INVESTGRA BUSINESS, SLU informa a l’usuari que, com a responsable del tractament, tractarà les dades de caràcter personal facilitats pels usuaris.

El nostre compromís comença per explicar-li el següent:

 • Es recullen les vostres dades perquè l’experiència d’usuari millori, atenent els vostres interessos i necessitats.
 • Som transparents en relació amb les dades que obtenim sobre tu i la raó per la qual ho fem.
 • La nostra intenció és oferir-vos la millor experiència possible. Per això, quan anem a utilitzar la vostra informació personal, ho farem sempre complint la normativa, i quan sigui necessari, en sol·licitarem el consentiment.
 • Entenem que les vostres dades us pertanyen. Per tant, si decidiu no autoritzar-nos a processar-los, podeu sol·licitar-nos que deixem de tractar-los.
 • La nostra prioritat consisteix a garantir-ne la seguretat i tractar les dades d’acord amb la normativa europea.

Per obtenir més informació sobre el tractament de les vostres dades, consulteu els diferents apartats de la política de privadesa que trobareu a continuació:

QUI ÉS EL RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES PERSONALS?

Propietat de: INVESTGRA BUSINESS, SLU.

CIF: B61730602.

Domicili: C/ Miquel Ricomà, 77, 08401 Granollers (BARCELONA)

Telèfon: 938468369

Correu electrònic: info@masgelipals.cat

INVESTGRA BUSINESS, SLU ha designat una persona de contacte interna dins de la seva organització, com a responsable de seguretat de protecció de dades. Si voleu fer una consulta en relació al tractament de les vostres dades personals, podeu posar-vos en contacte amb aquest responsable mitjançant el correu info@masgelipals.cat , o mitjançant comunicació escrita enviada al domicili social indicat a dalt.

QUINES DADES PERSONALS RECOPILEM?

Les dades personals que l’usuari pot proporcionar:

 • Nom i cognoms, número de DNI, adreça i data de naixement.
 • Número de telèfon i adreça de correu electrònic.
 • Dades bancàries
 • Qualsevol altra informació o dades que decideixi compartir amb nosaltres.

En alguns casos, és obligatòria l’emplenament del formulari de registre per accedir i gaudir de determinats serveis oferts a la web.

En algunes ocasions, us informem que pel simple ús i navegació a la nostra pàgina web, INVESTGRA BUSINESS, SLU emmagatzemarà dades relatives a:

 • Adreça IP, navegador d’Internet utilitzat i dades sobre el sistema operatiu del dispositiu.
 • Durada de la visita o navegació per la pàgina web.

Aquesta informació es pot emmagatzemar mitjançant Google Analytics , per la qual cosa ens remetem a la Política de Privadesa de Google https://policies.google.com/privacy?hl=ca , ja que aquest recull i tracta aquesta informació.

De la mateixa manera, a la Pàgina Web es facilita la utilitat de Google Maps , la qual pot tenir accés a la seva ubicació, en cas que vostè li ho permeti, per tal de facilitar-li una major especificitat sobre la distància i/o camins les nostres seus. En aquest sentit, ens remetem a la Política de Privadesa utilitzada per Google Maps, per tal de conèixer l’ús i el tractament d’aquestes dades.

Utilitzem el servei reCAPTCHA de Google LLC (Google) per protegir les dades enviades a través dels formularis de les pàgines dels nostres usuaris. Aquest servei permet diferenciar les dades enviades per persones dels missatges automatitzats i suposa la transmissió de ladreça IP i altres dades requerides per Google per a lús del servei reCAPTCHA. Amb aquesta finalitat, les dades seran transmeses a Google per poder ser utilitzades. L’adreça IP serà encriptada per Google als estats membres de la Unió Europea, així com als estats associats a l’espai econòmic europeu. Només en alguns casos excepcionals, les adreces IP seran transmeses al servidor de Google als Estats Units per a la seva encriptació. En nom del propietari d’aquest lloc web, Google utilitzarà aquestes informacions per avaluar l’ús del servei per part dels usuaris. L’adreça IP transmesa per reCAPTCHA es mantindrà separada d’altres dades de Google. Per a aquestes dades és vàlida la política de privadesa de Google. Tots els detalls sobre la política de privadesa de Google es poden llegir a la pàgina https://policies.google.com/privacy?hl=ca . En utilitzar el servei reCAPTCHA, l’usuari consenteix el tractament de les dades sobre ell de què Google disposa en la forma i propòsits establerts més amunt.

INVESTGRA BUSINESS, SLU us informa que en cap cas està obligat a facilitar-nos les vostres dades personals, i que aquestes són les adequades, pertinents i estrictament necessàries per complir amb la finalitat per la qual es recullen. No obstant això, aquests són imprescindibles per donar resposta a la vostra sol·licitud o per proporcionar-vos els serveis oferts o enviar-vos comunicacions comercials. No facilitar les dades personals sol·licitades o no acceptar aquesta política de protecció de dades suposa la impossibilitat de rebre informació, subscriure’s, registrar-se o participar en qualsevol de les promocions en què se sol·licitin dades caràcter personal.

PER QUÈ I PER A QUÈ TRACTEM LES SEVES DADES?

A INVESTGRA BUSINESS, SLU tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb les finalitats següents:

 • Gestionar la comanda.
 • Gestionar l’enviament de la informació que ens sol·licitin, mitjançant el formulari de contacte d’aquesta web.
 • Gestionar el vostre registre com a usuari.
 • Desenvolupar accions comercials i realitzar el manteniment i gestió de la relació amb l’usuari, així com la gestió dels serveis ofert a través del lloc web i les tasques d’informació, podent fer valoracions automàtiques, obtenció de perfils i tasques de segmentació dels clients per tal de personalitzar el tracte d’acord amb les seves característiques i necessitats i millorar l’experiència en línia del client.
 • Mantenir entre ambdues parts un vincle informatiu i promocional, de manera que pugui rebre, per diferents mitjans (telefònic, sms, mails) comunicacions sobre ofertes, productes i serveis que puguin resultar del vostre interès en cas que vostè ens hagi donat el seu consentiment prèviament .
 • Desenvolupar i gestionar els concursos, sorteigs o altres activitats promocionals que es puguin organitzar.
 • En alguns casos caldrà facilitar informació a les autoritats o terceres empreses per motius d’auditoria, així com manejar dades personals de factures, contractes i documents per respondre a reclamacions de clients o de les administracions públiques.

Informem que les dades personals que s’obtinguin com a conseqüència del vostre registre com a usuari o del vostre registre a través del formulari del contacte formaran part del Registre d’Activitats i operacions de Tractament (RAT), que s’actualitzarà periòdicament d’acord amb el que estableix el RGPD.

QUINA ÉS LA LEGITIMACIÓ PER AL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES?

El tractament de les seves dades es pot fonamentar en les bases legals següents:

 • El vostre consentiment donat en remetre correus electrònics a l’Empresa a través dels comptes habilitats a aquest efecte o en emplenar voluntàriament el formulari corresponent amb les vostres dades personals i acceptar aquesta Política de Privadesa i/o en marcar la casella d’acceptació de rebre comunicacions comercials.
 • Consentiment de linteressat per a la contractació de serveis i productes, per als formularis de contacte, les sol·licituds dinformació.
 • Interès legítim per al tractament de dades dels nostres clients en accions de màrqueting directe i consentiment exprés de l’interessat per a tot allò relatiu a les valoracions automàtiques i elaboració de perfils.
 • Compliment d’obligacions legals per a prevenció del frau, comunicació amb autoritats públiques i reclamacions de tercers.
QUANT TEMPS CONSERVEM LES SEVES DADES?

El tractament de les dades amb les finalitats descrites es mantindrà:

 • Durant el temps necessari per complir amb la finalitat de la recollida (per exemple, mentre duri la relació comercial).
 • Mentre no revoqueu el vostre consentiment o s’oposi al tractament de les vostres dades amb aquesta finalitat.
 • Durant el temps necessari per al compliment de les obligacions legals que es derivin del tractament de les dades.
A QUINS DESTINATARIS ES COMUNIQUEN LES SEVES DADES?

Les vostres dades se cedeixen a les entitats bancàries amb què treballem, per a la realització del pagament de la vostra comanda.

Els proveïdors de serveis externs (per exemple, proveïdors de pagament, manteniment de la web, servei d’anàlisi Google Analytics), amb els quals INVESTGRA BUSINESS, SLU treballi, poden fer servir les dades per proporcionar els serveis corresponents; no obstant això, no utilitzaran aquesta informació per a fins propis o per a cessió a tercers. Aquests proveïdors tenen l’obligació de garantir que la informació es tracta d’acord amb la normativa de privadesa de dades.

En alguns casos, la llei pot exigir que es revelin dades personals als organismes i administracions públiques que correspongui. No obstant això, només es revelarà allò estrictament necessari per al compliment de les esmentades obligacions legals.

ON S’EMMAGATZEN LES SEVES DADES?

Amb caràcter general, les dades s’emmagatzemen dins de la UE. Les dades que s’enviïn a tercers que no pertanyin a la UE ens assegurarem que ofereixin un nivell de protecció suficient, ja sigui perquè compten amb Normes Corporatives Vinculants (BCR) o perquè s’hagin adherit al Privacy Shield.

QUINS DRETS LI ASSISTEIXEN I COM POT EXERCIR-LOS?

Vostè pot exercitar els seus drets mitjançant comunicació escrita, adreçant-se al Responsable de Protecció de Dades d’INVESTGRA BUSINESS, SLU , a: C/ Miquel Ricomà, 77, 08401 Granollers (BARCELONA) o al correu electrònic: info@masgelipals.cat , acompanyant còpia de el seu DNI o document acreditatiu substitutori. Teniu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).

En virtut del que estableix el RGPD, pot sol·licitar:

 • Dret d’accés: podeu demanar informació d’aquelles dades personals que disposem sobre vostè.
 • Dret de rectificació: podeu comunicar qualsevol canvi en les vostres dades personals.
 • Dret de supressió ia l’oblit: podeu sol·licitar l’eliminació previ bloqueig de les dades personals.
 • Dret de limitació al tractament: suposa la restricció del tractament de les dades personals.
 • Dret d’oposició: pot retirar el consentiment del tractament de les dades, oposant-se que se segueixin tractant.
 • Dret a la portabilitat: en alguns casos, podeu demanar una còpia de les dades personals en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica per a la transmissió a un altre responsable.
 • Dret a no ser objecte de decisions individualitzades: pot sol·licitar que no es prenguin decisions que es basen únicament en el tractament automatitzat, incloent-hi l’elaboració de perfils, que produeixi efectes jurídics o afecti significativament l’interessat.

En alguns casos, es podrà rebutjar la sol·licitud si es demana que s’eliminin dades necessàries per complir obligacions legals.

Així mateix, si teniu alguna queixa sobre el tractament de les vostres dades, podeu presentar una reclamació a l’autoritat de protecció de dades (AEPD), si considereu infringits els vostres drets.

Voleu un formulari per a l’exercici de Drets? Sol·liciteu-nos-ho per correu electrònic, a la mateixa adreça indicada: info@masgelipals.cat .

Actualització i cancel·lació de les vostres dades

És important, que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació; en cas contrari, no responem de la veracitat dels mateixos. Així mateix, ens certifica que totes les dades que vostè ens facilita són certes, vigents i pertinents per a la finalitat per la qual els sol·licitem, i que les facilita per si mateix.

Les vostres dades seran conservades fins que revoqueu el vostre consentiment o s’oposi al tractament de les vostres dades amb aquesta finalitat, sense que això condicioni altres relacions que mantingui amb l’entitat.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DE L’EXACTITUD I VERACITAT DE LES DADES FACILITATS?

L’usuari és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades incloses, exonerant INVESTGRA BUSINESS, SLU de qualsevol responsabilitat sobre això. Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta al formulari de registre o subscripció. INVESTGRA BUSINESS, SLU es reserva el dret de finalitzar els serveis contractats que s’haguera celebrat amb els usuaris, en cas que les dades que hagi facilitat siguin falses, incompletes, inexactes o no estiguin actualitzades.

INVESTGRA BUSINESS, SLU no respon de la veracitat de les informacions que no siguin d’elaboració pròpia i de les quals s’indiqui una altra font, per la qual cosa tampoc no assumeix cap responsabilitat quant a hipotètics perjudicis que es puguin originar per l’ús d’aquesta informació.

INVESTGRA BUSINESS, SLU es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web i fins i tot pot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació. S’exonera INVESTGRA BUSINESS, SLU de responsabilitat davant qualsevol dany o perjudici que pogués patir l’usuari com a conseqüència d’errors, defectes o omissions, en la informació facilitada per INVESTGRA BUSINESS, SLU sempre que procedeixi de fonts alienes a aquesta.

Així mateix, l’usuari certifica que és major de 14 anys i que té la capacitat legal necessària per a la prestació del consentiment pel que fa al tractament de les dades de caràcter personal.

COM TRACTEM LES DADES PERSONALS DE LES MENORS D’EDAT?

Els nostres serveis no s’adrecen a menys d’edat. No obstant això, en cas que algun s’adreci a menors de catorze anys, de conformitat amb l’article 8 del RGPD i l’article 7 de la LO3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), INVESTGRA BUSINESS, SLU exigirà el consentiment vàlid, lliure, inequívoc, específic i informat dels seus tutors legals per tractar les dades personals dels menors. En aquest cas, s’exigirà el NIF o una altra forma d’identificació de qui presti el consentiment.

En el cas de majors de catorze anys, es pot procedir al tractament de les dades amb el consentiment de l’usuari, exceptuant aquells casos en què la Llei exigeixi l’assistència dels titulars de la pàtria potestat o tutela.

QUINES MESURES DE SEGURETAT APLICEM PER PROTEGIR LES SEVES DADES PERSONALS?

INVESTGRA BUSINESS, SLU ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les dades personals legalment requerides, i procura instal·lar aquells altres mitjans i mesures tècniques addicionals al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades personals facilitats.

INVESTGRA BUSINESS, SLU no és responsable d’hipotètics danys o perjudicis que puguin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu d’aquest sistema electrònic, motivades per causes alienes a INVESTGRA BUSINESS, SLU; de retards o bloquejos en l’ús del present sistema electrònic causats per deficiències o sobrecàrregues de línies telefòniques o sobrecàrregues al Centre de Processos de Dades, al sistema d’Internet o en altres sistemes electrònics, així com de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de INVESTGRA BUSINESS, SLU. Això no obstant, l’usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.

Contacte a través del nostre correu electrònic i/o telèfon

Si vostè s’ha posat en contacte amb nosaltres via correu electrònic oa través dels nostres números de telèfon, us informem que les dades personals que ens heu facilitat seran tractades per INVESTGRA BUSINESS, SLU amb la finalitat de gestionar i mantenir les relacions professionals que ens uneixen a vostè. Les vostres dades no seran cedides a ningú excepte obligació legal. Aquest tractament de dades és necessari per mantenir aquesta relació professional. Igualment, us informem que les vostres dades seran conservades mentre es mantinguin aquestes relacions, o durant els terminis marcats per la legislació fiscal, o durant els terminis establerts per atendre possibles reclamacions.

Presència a xarxes socials

INVESTGRA BUSINESS, SLU compta amb els següents perfils a les principals xarxes socials d’Internet (Facebook, Twitter, Instagram, WhatsApp).

Es reconeix com a responsable del tractament de les dades dels seus usuaris, seguidors, o persones que facin comentaris a través de les mateixes. Així mateix, d’acord amb la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, INVESTGRA BUSINESS, SLU s’exonera de qualsevol tipus de responsabilitat derivada per comentaris dels usuaris i seguidors a les seves xarxes socials.

Els perfils en xarxes socials amb què compti l’Empresa no suposaran un tractament de dades més enllà del que permeti la pròpia xarxa social per a perfils corporatius. L’Empresa podrà utilitzar aquests perfils per informar els usuaris de cada xarxa social subscrits al perfil de l’empresa sobre les activitats, esdeveniments, seminaris, ofertes, promocions o novetats en els seus productes o serveis, així com compartir informació d’interès sobre les temàtiques habituals empresa. L’empresa no extraurà cap dada directament de la xarxa social.

Així mateix, s’informa als usuaris de INVESTGRA BUSINESS, SLU que a raó de l’ús de Facebook com a xarxa social i en la seva qualitat de destinatari per al compliment de la normativa en matèria de protecció de dades, ens adherim a les seves condicions generals, que l’usuari pot accedir per a més informació a l’enllaç següent: https://es-es.facebook.com/about/privacy .

ENLLAÇOS A ALTRES LLOCS WEB

Al nostre lloc web www.masgelipals.cat hi pot haver enllaços a altres pàgines web. En clicar en un d’aquests enllaços i accedir a un lloc web extern, la visita estarà subjecta a la política de privadesa d’aquest lloc web, i INVESTGRA BUSINESS, SLU queda desvinculada de qualsevol tipus de responsabilitat sobre la seva política de privadesa.

Com utilitzem les galetes?

El lloc web www.masgelipals.cat utilitza cookies, a l’efecte d’optimitzar i personalitzar-ne la navegació. Les galetes són fitxers físics d’informació que s’allotgen al mateix terminal de l’usuari, la informació recollida mitjançant les galetes serveix per facilitar la navegació de l’usuari pel portal i optimitzar l’experiència de navegació. Les dades recopilades mitjançant les cookies poden ser compartides amb els seus creadors, però en cap cas la informació obtinguda per aquestes no serà associada a dades personals ni a dades que puguin identificar l’usuari.

No obstant això, si l’usuari no vol que s’instal·lin galetes al vostre disc dur, teniu la possibilitat de configurar el navegador de manera que impedeixi la instal·lació d’aquests fitxers. Per obtenir més informació consulteu la nostra Política de Cookies.

Es pot modificar la política de privadesa?

Aquesta política de privadesa ha estat actualitzada el juny del 2024. INVESTGRA BUSINESS, SLU es reserva el dret de modificar la seva política de protecció de dades en cas que hi hagi un canvi de la legislació vigent, doctrina jurisprudencial o per criteris propis empresarials. Si s’introduís algun canvi en aquesta política, el nou text es publicarà en aquesta mateixa adreça, per la qual cosa recomanem que es revisi la política de privadesa amb certa periodicitat. Teniu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).

Ets major d'edat?

Per visitar la nostra pàgina web cal que tinguis més de 18 anys.