CONEIX-NOS

Benvinguts a Mas Geli

Amb passió i un somriure sempre radiant, l’Anna és l’ànima de Mas Geli. Va deixar enrere una prometedora carrera artística per submergir-se en el món del vi. Aquest canvi de rumb la va portar a estudiar Sommelier a CETT (Barcelona) mentre treballava al restaurant Disfrutar, avui considerat el millor restaurant del món.

Després de completar la seva formació a Barcelona, l’Anna va decidir seguir el somni familiar: plantar vinya a Pals, en terres on antigament ja s’hi cultivava vinya.

El 2014, juntament amb el seu germà Lluís, van començar aquesta aventura amb només 19 i 21 anys.

En Lluís és músic i s’ha format en composició de bandes sonores de pel·lícules, així com en la direcció d’orquestres i corals. És per aquest motiu que ell és el responsable del festival Mas Geli Fest, aportant la seva experiència i passió per la música a aquest festival tan reconegut per part del celler.

A la vinya de Mas Geli es cultiven varietats autòctones de la DO Empordà, seguint pràctiques d’agricultura ecològica i regenerativa, tractant la vinya com el jardí de casa, amb una dedicació i cura excepcionals.

DSC09139

Per poder cuidar un jardí, cal ser-hi present. Així, els germans van decidir viure al costat de la vinya, assegurant-se que cada cep rebés l’atenció i l’afecte que mereix. Avui i cada dia es treballa amb la il·lusió i dedicació que futures generacions puguin seguir aquest projecte.

Benvinguts a Mas Geli, on el vi i la passió es troben per crear moments inoblidables.

Ets major d'edat?

Per visitar la nostra pàgina web cal que tinguis més de 18 anys.