Garanties, devolucions i cancel·lacions

DEVOLUCIONS DE PRODUCTE

A Botiga Mas Geli garantim la qualitat de tots els nostres productes, així com el seu lliurament i transport. Si experimenteu qualsevol incidència en el lliurament de la vostra compra o rebeu algun producte en mal estat, si us plau posa’t en contacte immediatament amb un màxim de 24 hores enviant un correu electrònic a info@masgelipals.cat. Estarem encantats d’atendre’t i de resoldre qualsevol problema.

Garantia de devolució

A causa de la naturalesa dels nostres productes alimentaris i la importància de mantenir la cadena de fred, Mas Geli no accepta devolucions de producte un cop ha sortit del nostre magatzem, a excepció dels casos d’incidències al transport. No ens podem fer responsables de les condicions d’emmagatzematge després del lliurament. A les compres d’experiències disposa de 3 dies laborables per sol·licitar la devolució. Les devolucions es fan mitjançant el mètode de pagament original utilitzat, sempre que sigui possible, sense incloure les despeses de gestió.

Cancel·lació de comanda

Les cancel·lacions de totes les nostres activitats han de comunicar-se amb 48 hores d’antelació com a mínim. En cas de cancel·lació, no es realitzarà cap reemborsament, però el client podrà beneficiar-se d’un crèdit pel valor de la reserva realitzada, per a una futura activitat, dins el termini dels 12 mesos posteriors a la data original de la compra. crèdit no cancel·lable per segona vegada.

En cas que la cancel·lació es faci en menys de 48h, no es farà cap reemborsament ni es podrà utilitzar el crèdit per a visites posteriors.

Si la cancel·lació es deu a una emergència mèdica o situació similar, poseu-vos amb nosaltres per valorar les opcions disponibles. En cas de modificació o canvi de reserva per una altra activitat i que superi el valor de la compra inicial, es farà un pagament addicional per la diferència; en cas de no superar el valor de la compra inicial, tindrà un crèdit per aquesta diferència amb una validesa de 12 mesos posteriors a la data original de la compra.

En cas que l’empresa cancel·li la visita per raons de força major o altres motius justificables, s’oferirà segons l’elecció del client, un reemborsament complet o un crèdit pel valor de la compra, per gaudir durant els propers 12 mesos des d’aquesta compra .

La política de cancel·lació pot variar en funció de les necessitats i circumstàncies de Mas Geli, i el client serà informat prèviament.

Per cancel·lar la teva comanda d’enviament standard truca al 629 694 428

En compliment amb el deure informació recollit a l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que la URL www.masgelipals.cat (d’ara endavant el PORTAL) és un domini propietat d’ INVESTGRA BUSINESS, SLU (d’ara endavant l’ENTITAT), amb CIF B61730602, i amb domicili situat al c/ MIQUEL RICOMÀ, 77, GRANOLLERS 08401, adreça de correu electrònic info@masgelipals.cat i número de telèfon 629694428. Aquest avís legal regula les condicions d’ús del portal d’Internet esmentat.

Totes les marques, noms comercials o signes distintius de qualsevol classe que apareixen al PORTAL són propietat de l’ENTITAT o de tercers, sense que es pugui entendre que l’ús o accés al lloc i/o als serveis, atribueixi a l’usuari cap dret sobre les citades marques, noms comercials i/o signes distintius.

Així mateix, els continguts publicats a la web, el seu disseny gràfic, imatges, bases de dades i codi font són propietat intel·lectual de l’ENTITAT o de tercers, sense que es puguin entendre cedits a l’usuari, en virtut del que estableix aquest Avís Legal, cap dels drets d’explotació que existeixen o puguin existir sobre aquests continguts més enllà del que és estrictament necessari per al correcte ús del PORTAL i dels serveis que es presten a través d’aquest.

Us recordem que en cas que vostè sigui persona física que actuï amb fins aliens a les seves activitats comercials o empresarials, al seu ofici oa la seva professió, pot acudir a la plataforma de resolució de litigis en línia que pot trobar al següent enllaç: http ://ec.europa.eu/consumers/odr/

L’accés a aquest lloc web és responsabilitat exclusiva dels usuaris. El simple accés al PORTAL no suposa entaular cap relació de caràcter comercial entre l’ENTITAT i l’usuari.

Podeu contactar amb nosaltres a través de l’adreça e-mail: info@masgelipals.cat

Ets major d'edat?

Per visitar la nostra pàgina web cal que tinguis més de 18 anys.