Blog

Explorant els Vins de Mas Geli: L’Autèntica Essència del Baix Empordà

Al cor del Baix Empordà, concretament a Pals, hi ha el celler Mas Geli, una joia vinícola que captura l’essència mateixa de la regió. Amb una rica tradició vinícola i un compromís profund amb la qualitat, Mas Geli ofereix als amants del vi una oportunitat de descobrir vins que revelin el caràcter únic d’aquesta zona.

Les vinyes de Mas Geli, plantades en un entorn mediterrani idíl·lic, són la font de la seva singularitat. Amb varietats de raïm com Garnatxa, Carinyena, Syrah i Molí, el celler crea vins que expressin la riquesa del terrer. La seva dedicació a l’agricultura ecològica ia les tècniques de conreu sostenibles assegura la salut de les vinyes i la qualitat dels raïms.

Un dels trets característics dels vins de Mas Geli és la seva producció limitada. El celler opta per mantenir baixes rendibilitats per concentrar el sabor i la personalitat a cada gota. Aquest enfocament minuciós en la producció fa que els vins de Mas Geli siguin únics i cercats pels col·leccionistes i amants del vi.

Una visita a Mas Geli ofereix una experiència excepcional per als que volen aprofundir en el món del vi. Podeu explorar les vinyes, conèixer el procés d’elaboració de vins i, el més important, degustar els vins exclusius. La sala de tast està situada en un entorn idíl·lic amb vista panoràmica sobre el Baix Empordà, oferint un marc perfecte per descobrir i gaudir dels seus productes.

Pels amants del vi, Mas Geli és una destinació imperdible a la Costa Brava. Amb la seva combinació de tradició, va passar i compromís amb la qualitat, aquesta bodega encarna la riquesa i l’autenticitat de la regió del Baix Empordà a cada ampolla. Una visita a Mas Geli us transportarà a aquesta terra vinícola i us deixarà amb una apreciació més profunda dels vins i la cultura de la zona.

Ets major d'edat?

Per visitar la nostra pàgina web cal que tinguis més de 18 anys.