Blog

Mas Geli: Un Raconet Vinícola al Cor del Baix Empordà

Situat al cor del Baix Empordà, a Pals, hi trobem un petit tessor vinícola anomenat Mas Geli. Aquesta bodega, amb una llarga història i una passió indestructible per la producció de vins de qualitat, ofereix als seus visitants una experiència única a cada gota.

Mas Geli és una bodega familiar amb un profund arralament a la terra i una dedicació inigualable per aconseguir vins excepcionals. Les vinyes de Mas Geli estan plantades a una terra rica i fèrtil, amb un clima mediterrani que proporciona condicions ideals per a l’elaboració de vins. Les varietats de raïm que es cultiva aquí inclouen Garnatxa, Carinyena, Syrah i Molí, entre d’altres. Aquestes vinyes són cuidades amb amor i respecte per la natura, i es practica l’agricultura ecològica per assegurar la qualitat i la sostenibilitat.

Un dels trets distintius de Mas Geli és la seva producció limitada de vins. Aquest enfocament a la qualitat, en lloc de la quantitat, permet al celler centrar-se en la creació de vins únics i memorables. Cadascuna de les seves ampolles reflecteix l’esperit i la passió de la família Geli, així com el terrer de la regió.

La visita a Mas Geli és una experiència enriquidora per als amants del vi. El celler obre les portes als visitants per explorar les vinyes, conèixer el procés d´elaboració i, per descomptat, degustar els seus vins. Amb vista impressionants sobre el paisatge del Baix Empordà, aquesta és una oportunitat única per descobrir la bellesa de la regió i la qualitat dels vins locals.

Si esteu buscant una escapada enològica a la Costa Brava, Mas Geli a Pals és una destinació que no us podeu perdre. La seva passió pel vi i la bellesa natural del seu entorn us captivaran, i no us deixarà indiferents.

Ets major d'edat?

Per visitar la nostra pàgina web cal que tinguis més de 18 anys.